14 Şubat 2015 Cumartesi

Ukash Nedir? Güvenli mi? Nasıl satın alınır?

     Ukash internetten alışveriş yapmak ve kredi kartı bilgilerini paylaşmamak adına çok kullanışlı bir ön-ödemeli kart sistemidir.İnternette tam 18.000 in üzerinde e-ticaret sitesi, çevrimiçi oyunlar ve bahis siteleri ukash sistemini kullanmaktadırlar.Çok güvenli bir dijital karttır.Ukash kodu 19 haneli bir pin'den meydana gelir.
     İlk defa İngiltere'de kullanılmaya başlanan ukash, Türkiye'de lisans alamamıştır.Ön ödemeli kartlar kanununa tabiidir.Bu yüzden hukukçular bile ukash in tam olarak yasal olup, olmadığını bilememektedirler.
     Güvenilirlik hissiyatı ile ukash Avrupa'da ve dünyada hemen yayılmıştır.Çok kullanılan ve tercih edilen bir sistem olmuştur.Türkiye'de ukash i paravan şirketler sayesinde alabilirsiniz.Fakat Türk insanı çalışmadan para kazanmayı çok sevdiği için, dolandırıcı olayları çokça yaşanmıştır.Ukash yüzünden bilişim suçları şu aralar kafalarını kaldıramadığı gibi savcıları da çok meşgul etmiştir.
     Bir kaç gün önce webmaster sitesinde tanıştığım güvenilir ukash satışı yapan biriyle tanıştım.Sizide ona yönlendirebilirim.Hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.Kafanızda soru işareti kalmaz.Yardımsever bir satıcıdır.Canlı destekden 7/24 destek alabilirsiniz.

Web Sitesi : UKASHPİNS.COM
Skype : UkashPins

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder